OUDERVERENIGING ABBS Elzenhagen

Jij bent ook lid

De oudervereniging  is een vereniging waarvan alle ouders en verzorgers lid zijn. De oudervereniging ondersteunt de leerkrachten met de organisatie van verschillende activiteiten op school zoals Sinterklaas, Kerst, de sportdag en de eind-picknick.

Het bestuur

Alle ouders en verzorgers worden als lid van de oudervereniging vertegenwoordigd door het bestuur. De bestuursleden nemen een aantal activiteiten voor hun rekening. Samen met de leerkrachten en andere ouders, maken ze van deze activiteiten een succes!

 

Het bestuur van de oudervereniging vergadert meerdere malen per jaar en is altijd op zoek naar ouders en verzorgers, die willen helpen bij de organisatie of op de dag zelf. 

Ouderbijdrage 

Al deze activiteiten, maar ook kleinigheidjes voor de kinderen, worden bekostigd door de ouderbijdrage.

 

Ook dit jaar zullen we ondanks corona alle ouders en verzorgers vragen om de ouderbijdrage te betalen, ondanks corona. We hopen natuurlijk dat er veel activiteiten wel door kunnen gaan, wellicht in een andere vorm, wellicht zonder ouders en verzorgers in de school. Mocht het zo zijn dat er budget overblijft zal dit, net als afgelopen jaar, besteed worden aan extra’s voor de school en de kinderen. Denk aan boeken voor de bieb of aan het schoolfeest, dat gehouden wordt bij een jubileum van de school.

 

De oudervereniging int ook de ouderbijdrage voor de tussenschoolse opvang (TSO).

 

Zit je kind in groep 1 t/m 7?

De contributie voor de activiteiten is € 60 per kind en de bijdrage voor de TSO is € 25 per kind. Dit is een totaalbedrag van € 85.

 

Zit je kind in groep 8?

Omdat kinderen in groep 8 op kamp gaan en daar al eerder een aparte bijdrage voor is gevraagd, is de (resterende) bijdrage voor je kind in groep 8 € 30 en de bijdrage voor de TSO € 25. In dat geval gaat het dus om een totaalbedrag van € 55.

 

Wanneer de ouderbijdrage te voldoen?

Wij verzoeken je vriendelijk de ouderbijdrage voor je kind(eren), die in de groepen 1 t/m 8 zitten, voor 15 oktober over te maken op rekeningnummer NL18ABNA0614723574 t.n.v. Oudervereniging Elzenhagen. Vermeld altijd de naam en de groep van je zoon en/of je dochter.

 

Komt je kind later op school, maar nog wel in 2020, dan verzoeken we je het bedrag zo spoedig mogelijk na de start van je kind op Elzenhagen over te maken.

 

Wil je ook graag iets doen in de oudervereniging?

Om je aan te melden voor de activiteiten of voor vragen kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Hartelijke groeten,

 

Het bestuur van de Oudervereniging:

 

Corine Tol (penningmeester), Francine Mathot (secretaris), Maarten van de Sande, Natacia Prijor, Gosia de Groot, Arno Hendrikse