OUDERVERENIGING ABBS Elzenhagen

 

Jij bent ook lid

De oudervereniging is een vereniging waarvan alle ouders en verzorgers lid zijn. De oudervereniging ondersteunt de leerkrachten met de organisatie van verschillende activiteiten op school zoals Sinterklaas, Kerst, de Koningspelen, meester- en juffendag en de eind-picknick.

 

Het bestuur

Alle ouders en verzorgers worden als lid van de oudervereniging vertegenwoordigd door het bestuur. De bestuursleden nemen een aantal activiteiten voor hun rekening. Samen met de leerkrachten en andere ouders maken ze van deze activiteiten een succes.

 

Het bestuur van de oudervereniging vergadert meerdere malen per jaar en is altijd op zoek naar ouders en verzorgers die willen helpen bij de organisatie of op de dag zelf. 

 

Ouderbijdrage

Op Elzenhagen kennen we een breed activiteitenaanbod binnen en buiten de school. Hier zijn we trots op. Veel van deze activiteiten, het jaarlijkse schoolreisje, maar ook kleinigheidjes voor de kinderen worden bekostigd door de vrijwillige ouderbijdrage.

 

Zit je kind in groep 8?

Omdat kinderen in groep 8 op kamp gaan wordt hier een aparte bijdrage voor in rekening gebracht. De hoogte hiervan wordt elk schooljaar naar de ouders gecommuniceerd.

 

Wanneer de vrijwillige ouderbijdrage te voldoen?

Wij verzoeken je vriendelijk de ouderbijdrage voor je kind(eren) voor 15 oktober over te maken op rekeningnummer NL18ABNA0614723574 t.n.v. Oudervereniging Elzenhagen. Vermeld altijd de naam en de groep van je zoon en/of je dochter. Vragen over de ouderbijdrage kunnen gericht worden aan onze penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wil je ook graag iets doen in de oudervereniging?

Om je aan te melden voor de activiteiten of voor vragen kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hartelijke groeten,

 

Het bestuur van de Oudervereniging

 

Francine Mathot (voorzitter)

Nawal Haddadi (penningmeester)

Maarten van de Sande

Natacia Prijor

Gosia de Groot

Arno Hendrikse

Julia Hallatu