Amsterdam Noord, Elzenhagen, 24 september 2019 - Nu de 'Ster van Noord' van start is gegaan, waarin kinderen met verschillende wijkactiviteiten kennis kunnen maken, is het tijd om jullie op de hoogte brengen van de (wijk)activiteiten, die gepland staan voor Blok 1 (Sport). Onze partner Jump-In heeft een overzichtelijke flyer voor ons gemaakt, waarin deze staan vermeld. (*)

Voor de groepen 3 en 4 van Elzenhagen is er een Yoga cursus in de gymzaal. Ouders en verzorgers van deze kinderen hebben hier al eerder bericht over gehad. Kinderen in de groepen 6, 7 en 8 kunnen zich inschrijven crossen op een BMX (fietsen) én ... voor (leren) schaatsen op de ijsbaan, die wordt aangelegd in het winkelcentrum 'Boven 't IJ'! Tot slot is er ook nog een speciale wijkclub voor onze meiden uit de groepen 7 en 8, waar niet alleen gesport wordt, maar ook gepraat wordt over aantal typische 'meidenzaken'. 

(*) Er zijn veel meer sportactiviteiten in Amsterdam Noord, waar kinderen aan mee kunnen doen. Meer informatie vindt u op www.jump-in.nl of op www.sterrenmakers.nl zelf.